L’organització

A l’Exposició d’Autobusos Clàssics de Barcelona hi participen, any rere any i des del 2010, un bon grapat de vehicles de diferents èpoques i curosament restaurats. Aquest esdeveniment té lloc a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona. En conjunt és un esdeveniment esperat per molts aficionats i una oportunitat única per reviure la història del nostre transport públic de superfície.

Els anys passats des del 2010 no són molts si els comparem amb una història més que centenària lligada a l’evolució de les nostres ciutats, però representen una fita important per a totes les persones que organitzen l’esdeveniment de forma desinteressada i amb la il·lusió de salvaguardar i difondre aquest patrimoni històric, cultural i social, que és també memòria viva i una part important dels nostres valors.

Esperem que aquesta jornada festiva i cultural, organitzada per l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos, Empresa Sagalés i la Fundació TMB, segueixi endavant per molts anys i amb el mateix entusiasme que ha tingut sempre.